Šolske skupine

Odkrijte nepozabno doživetje s čolnarjenjem po Kolpi

Pripravite se na športni dan, zaključni izlet ali spoznavni vikend! Naša ponudba zagotavlja popolno kombinacijo zabave, adrenalina in povezovanja, ki bo učencem in dijakom ostala v spominu še dolgo po zaključku šolskega leta.

Ponujamo dinamično izkušnjo za učence in dijake vseh starosti. Čolnarjenje po reki Kolpi ni le športna dejavnost, ampak tudi priložnost za učenje sodelovanja, timskih veščin in vztrajnosti. Z izkušenimi vodniki bo vsaka skupina deležna varne in učinkovite izkušnje na vodi.

Športni dan:

  • Poudarite pomen telesne aktivnosti s športnim dnem, ki vključuje čolnarjenje po naši lepotici Kolpi. Učenci se bodo pod vodstvom izkušenih inštruktorjev naučili osnov veslanja in varnosti na vodi. Sproščujoči vpliv reke in razgibano doživetje bosta učencem ali dijakom zagotovila izjemen dan.

Zaključni izlet:

Zaključite šolsko leto z nepozabnim zaključnim izletom! Čolnarjenje po reki Kolpi je odlična izbira za aktivno in zabavno doživetje. Obdani z naravo bodo učenci doživeli pustolovščino, ki bo okrepila njihovo ekipno povezanost ter jih nagradila za trud in delo preteklega leta. Izberite svoj popoln paket in se podajte na avanturo.

Dragi devetošolci in devetošolke, pripravite se na najboljši zaključni izlet do zdaj! Vabimo vas, da skupaj zaključimo to posebno poglavje vašega šolskega življenja z dejavnostmi ob Kolpi.

Spoznavni vikendi:

Začnite šolsko leto z nepozabno avanturo! Spoznavni vikend ob Kolpi je odlična priložnost, da se dijaki med seboj bolje spoznajo, gradijo medsebojno zaupanje in krepijo povezanost. Poleg adrenalinskih doživetij na vodi in kopnem, bo večer v kampu, ob ognju, zagotovil sproščeno vzdušje in prijetno druženje.

 

Zakaj izbrati Kolpo za šolski izlet?

  1. Spodbujamo sodelovanje, socialne veščine in vztrajnost.
  2. Športne aktivnosti na vodi in kopnem nudijo zdrav izziv in fizično aktivnost.
  3. Naši izkušeni vodniki skrbijo za varnost vseh udeležencev.
  4. Kolpa ponuja slikovito okolje za različne aktivnosti na prostem.

 

S čolnarjenjem in drugimi aktivnostmi ustvarjamo edinstvene spomine, ki bodo trajali vse življenje. Odkrijte moč narave, povezovanja in zabave ter zagotovite nepozabno šolsko doživetje za učence ali dijake. Vzemite vesla in skupaj ustvarimo dan poln smeha, učenja in veselja na Kolpi.

 

Kontaktirajte nas, da skupaj sestavimo podrobnejši izvedbeni načrt za vaš naslednji šolski izlet!

Rezerviraj si avanturo