Pogosta vprašanja

FAQ

Kamp se odpre konec aprila in zapre konec oktobra.

Kanu kamp Kolpa je oskrbovan s čisto pitno vodo na vseh pipah.

Rezervacija je potrebna za glamping hiške in sobe. Za kampirna mesta ne sprejemamo rezervacij.

V hiškah in sobah je posteljnina, prinesti morate le brisače.

V kampu so na voljo 4 hladilniki, ter električne omarice. Vsaka glamping hiška ima svoj hladilnik in pa elektriko.

Hiško in sobo je potrebno izprazniti in se odjaviti do 11.ure. Parcela mora biti izpraznjena do 13.ure, razen v primeru predhodnega dogovora z lastniki.

Kolesa si lahko izposodite pri nas. Na voljo imamo električna in navadna kolesa.

Izhodiščno mesto za odhode je v outdoor centru v Radencih ob Kolpi. Lokacija: Klikni tukaj

Naši prevozi na štart niso časovno določeni. Vozimo vsak dan, kadarkoli od 8. ure naprej. Prilagajamo se vašim željam.

Poleg opreme, ki jo dobite pri nas, morate s seboj imeti še kopalke, sončno kremo, brisačo, obutev za v vodo (teve, crosci), pijačo, prigrizke ker veliko dobre volje.

Poleg čolnarjenja imamo pri nas na voljo še sup, navadna in električna kolesa, podate se lahko tudi na katero od pešpoti in razglednih točk. Na voljo imamo tudi brezplačno uporabo odbojkarskega igrišča na mivki, nogometnega igrišča, otroških igral in trampolina. Poleg kampa imamo majhen živalski vrt, ki je prava atrakcija za naše najmlajše goste.

 

V njem vas bodo pozdravile kozice, alpaki Augusta in Beli, oslica Amy, poni Hera, kokoške, race, zajčki in nanduji. V vaš objem pa zna skočiti tudi hišni maček Ficko in pes Brin. V bližini pa se nahajajo nebeški labirinti.

Čolnarjenje po Kolpi je primerno za vse generacije. Pri nas dobite vso opremo, ki je potrebna za varen spust po Kolpi. Čolnarjenje pa je prav tako primerno tudi za hišne ljubljenčke. Ti pri nas dobijo svoj rešilni jopič in se z vami podajo na dogodivščino.

Pri nas imajo vsi gosti možnost bogatega samopostrežnega zajtrka. Vse ostale obroke si lahko pripravite v naši letni kuhinji ali jih pojeste v bližnjih gostilnah.

Hišni ljubljenčki so dobrodošli v naših namestitvah kot tudi na vseh naših aktivnostih, ki jih ponujamo.

Najbližji bencinski servis (samopostrežni MAXEN) najdete v vasi Predgrad 7km od kampa. Večji bencinski servisi kot so Petrol in OMW najdete v Črnomlju in Vinici.

200m od kampa je urejeno naravno kopališče pri mlinu z prodnato plažo. Kopališče ima plitvo vodo za najmlajše in globoko vodo za plavanje. Svoj prostor za kopanje, bodo na urejeni FKK plaži našli tudi nudisti , streljaj od kampa.

Plačilo vseh storitev je možno le z gotovino. Najbližji bankomat se nahaja 20km stran od kampa v Vinici ali Črnomlju.

Pri nas imamo manjši bar v katerem vam postrežemo z odlično kavo, lokalnimi craft pivi, osvežilnimi domačimi sokovi ter sladoledom.

Na plaži tik ob reki Kolpi se nahaja manjši bar Sup point Kolpa, kjer lahko najamete sup ali čoln, spijete osvežilno pijačo, kavo ali pojeste sladoled, ter uživate na soncu ob prijetnih ritmih glasbe.

V Starem trgu ob Kolpi, 5km od kampa, se nahaja manjša trgovina s pošto, kjer dobite osnovna živila. Vse večje živilske trgovine, bankomati, zdravstveni dom, lekarne in ostale trgovine se nahajajo v mestu Črnomelj, 20km stran od Kanu kampa.

Seveda, čolnarjenje je primerno za vse generacije – od tistih najmlajših do tistih najstarejših. Vsi udeleženci pri nas dobijo rešilni jopič in čelado za varen spust.