KAJAK & SIT ON TOP KAJAK

S sit on top kajakom po kanjonu reke Kolpe

 

Najemite svoj sit-on-top kajak in se odpravite na nepozabno avanturo po kanjonu reke Kolpe. Uživajte v popolni svobodi gibanja in osupljivih razgledih. 

 

Sit on top kajak je idealna priložnost za vse, ki bi si želeli vstopiti v svet kajakaštva. Gre za odprt, zelo stabilen, enostaven za uporabo in vodljiv kajak, ki je primeren za ljudi vseh starosti in sposobnosti. Primeren je tudi za popolne začetnike in tiste, ki si želite brzice in jezove izkusiti na bolj adrenalinski način. 

 

Je zelo podoben klasičnemu kajaku, le veliko varnejši od navadnega. Sit on top kajak je narejen tako , da ima luknje skozi katere odteče voda. V primeru prevračanja, kajak v vodi enostavno obrnete in nadaljujete z veslanjem. 

 

Ker je varnost na prvem mestu, vsak udeleženec prejme: rešilni jopič, čelado, veslo, neopren čevlje (po potrebi, v primeru slabega vremena tudi neopren obleko in vetrovko) ter manjši vodotesen sod za najnujnejše stvari (pijača, prigrizek, prva pomoč, telefon, fotoaparat…).

 

Dolžino spusta izberete na licu mesta, na voljo pa imate 6km, 8km, 12km ali več. Pred spustom vas seznanimo tudi z osnovami kajakaštva. 

 

Rezerviraj svojo naslednjo avanturo s sit on top kajakom na reki Kolpi in ustvari čudovite in nepozabne spomine.