Kanu kamp Radenci ob Kolpi

Kanu kamp Radenci ob Kolpi - družinam in hišnim ljubljenčkom prijazen kamp.

Kaj dobite v Kanu kampu Radenci ?

(Obisk: junij 2016 – družina z majhnimi otroci)
Fenomenalno, tako čolnarjenje po Kolpi, kot voden izlet po bližnji okolici. Kamp za ljudi, ki iščejo še kaj drugega kot ležanje na “plaži”.
Vir: Avtokampi.si, junij 2017

Kanu kamp Radenci je manjši družinski kamp ob Kolpi in izhodiščno mesto za različne aktivnosti. V njem je prostora za šotore, avtodome in prikolice. Kamp nima parcel, zato lahko svoj prostor najdete kjerkoli na travnati površini, pod krošnjami jablan, ki nudijo odlično senco v vročih poletnih mesecih. Kamp je opremljen z vodo in elektriko ter ima skupne sanitarije, letno kuhinjo, skupne hladilnike, žare, klopi in mize ter skupno ognjišče.

 

Ob ponedeljkih, sredah in petkih se v kamp pripelje potujoča pekarna, kjer lahko kupite svež kruh in druge pekovske izdelke. V neposredni bližini se nahaja manjši bar z domačimi sokovi, craft pivi, prigrizki, sladoledom in drugimi osvežilnimi pijačami. Zraven kampa se pase več vrst živali – poni, osel, alpake, koze, kokoši, zajci, race, nanduji…, ki so odlična atrakcija za naše najmlajše. Poleg kampa so za vse goste brezplačno na voljo odbojkarsko igrišče, nogometno igrišče, igrala, fitnes na prostem, hoja po vrvi ter nebeški labirinti.

 

Splošne informacije:

  • Plačilo je možno samo z gotovino – najbližji bankomat se nahaja 20km stran.
  • Najbližja manjša trgovina se nahaja 5 km stran v Starem trgu ob Kolpi.
  • Najbližja bencinska črpalka (Maxen) se nahaja 6 km stran v vasi Predgrad.
  • Možnost bogatega samopostrežnega zajtrka z domačimi izdelki.